C.A.E. Zagreb
You cannot register anymore for this webinar

ASTROLOŠKI POTPIS I ANTIPOTPIS

01. 07. 2024. - ASTROLOŠKI POTPIS I ANTIPOTPIS
online predavanje

Astrološki potpis natalne karte koji se dobije preko dominantnog elementa i dominantnog modaliteta daje jedinstvenu kombinaciju osnovnih osobina osobe. Ova kombinacija pruža uvid u glavne karakteristike osobnosti, načine na koje se osoba nosi s izazovima i prilike u životu. Astrološki potpis pomaže u razumijevanju temeljnih aspekata osobnosti i načina na koji osoba pristupa životu. Ova kombinacija naglašava osnovne energije i stilove djelovanja koji dominiraju u natalnoj karti, pružajući dublji uvid u ponašanje, reakcije i životne pristupe osobe.

Astrološki antipotpis karte, suprotan astrološkom potpisu, nudi dublje razumijevanje skrivenih aspekata ličnosti. Kombiniranje najmanje naglašenog elementa i kvalitete jednog znaka nudi uvid u potencijalne slabosti i izazove s kojima se osoba može suočiti. Antipotpis simbolizira područja života ili osobine koje osoba treba razviti kako bi postigla ravnotežu. To su često karakteristike koje su manje prirodne ili ugodne osobi, ali čije razvijanje može donijeti značajan rast i ispunjenje. Razumijevanje antipotpisa može pomoći osobi da radi na ovim aspektima i da postigne bolju harmoniju u svom životu.

Predavanje će trajati dva sata i u sklopu njega će se opisati svaki pojedini potpis i sntipotpis natalne karte. Nakon predavanja se na mail dobiva link za ponovno gledanje, tako da nije nužno da u vrijeme emitiranja  budete prisutni.

Predavač je astrolog Igor Ognjenović. Predavanje se emitira 01. srpnja 2024. u 18 sati. Cijena: 20 eura, uz plaćanje na žiro račun Centra za astrološku edukaciju (vl. Igor Ognjenović) (IBAN HR7223600001102816130). Plaćanje prije održavanja predavanja. 

Informacije o tečaju mogu se dobiti preko telefona +385 91 541 4505 ili na mail 
astrocentar@net.hr

U tpredavanje se uključujete popunjavanjem registracije. Odmah nakon što upišete svoje ime i mail adresu na istu ćete dobiti link za direktno uključivanje. Ako nema poruke u inboxu, pogledajte i u spam.


Igor Ognjenović je voditelj Centra za astrološku edukaciju. Profesionalnom bavljenju astrologijom posvetio se nakon što je diplomirao matematiku na PMF-u u Zagrebu. Položio je međunarodni certifikat za profesionalnog astrologa (ISAR CAP). Tradicionalnu astrologiju je specijalizirao i stekao certifikat kod Roberta Zollera na Academy of Predictive Astrology. Svoje tekstove iz područja astrologije, duhovnosti i znanosti, objavljivao je u Jutarnjem listu, Elle-u, Astro magazinu, Sensi i Svjetlosti. Napisao je knjige "360 Pandorinih kutija - simboli za stupnjeve Zodijaka" i "Osnove astrologije". Posjeduje diplomu Life Coaching Practitioner i certifikat Counselling Practitioner.Presentation by
Igor Ognjenovic

Duration
1 hour

Share this webinar