C.A.E. Zagreb
You cannot register anymore for this webinar

FINANCIJSKA ASTROLOGIJA

27. 06. 2024. - FINANCIJSKA ASTROLOGIJA
online tečaj


Financijska astrologija je specijalizirana grana astrologije koja se fokusira na analizu natalne karte s ciljem prepoznavanja prilika i izazova vezanih uz financije. Kroz ovu disciplinu, možete naučiti kako planeti i njihovi međusobni odnosi utječu na vašu sposobnost zarađivanja, ulaganja i upravljanja novcem.

Analiza natalne karte u financijskoj astrologiji fokusira se na određene kuće, planete i aspekte koji su direktno povezani s bogatstvom i materijalnim dobitkom. Drugi kuća, poznata kao kuća posjedovanja, ključna je za razumijevanje potencijala za stjecanje bogatstva. Planeti unutar ove kuće, kao i njihovi aspekti s drugim planetama, mogu ukazivati na izvore prihoda i sklonost prema određenim vrstama investicija.

Tijekom tečaja istražit ćemo:
  • Utjecaj planetarnih položaja i znakova zodijaka na vaše financije: Naučite prepoznati aspekte u vašoj natalnoj karti koji govore o vašim prirodnim talentima za zarađivanje novca, potencijalnim izvorima prihoda, načinu na koji upravljate novcem i mogućnostima za bogatstvo.
  • Astrološki savjeti za bolje financijsko upravljanje: Otkrijte načine na koje možete koristiti astrologiju za donošenje mudrih financijskih odluka, izbjegavanje financijskih zamki i postizanje dugoročne financijske stabilnosti.
  • Pronalaženje vašeg idealnog načina zarađivanja: Prepoznajte profesije i karijere koje su u skladu s vašim astrološkim predispozicijama i pronađite način rada koji vam donosi ispunjenje i financijski prosperitet.

Tečaj Financijske astrologije uključuje četiri webinara od po dva sata koji se održavaju dva puta tjedno. Nakon svakog predavanja se na mail dobiva link za ponovno gledanje, tako da nije nužno da u vrijeme emitiranja uvijek budete prisutni.

Voditelj je astrolog Igor Ognjenović. Za pohađanje tečaja potrebno je znanje osnova astrologije. Grupa se okuplja na prvom webinaru 27. lipnja 2024. u 18 sati. Ukupna cijena tečaja: 65 eura, uz mogućnost plaćanja u dvije rate na žiro račun Centra za astrološku edukaciju (vl. Igor Ognjenović) (IBAN HR7223600001102816130). Plaćanje neposredno prije početka tečaja. 

Informacije o tečaju mogu se dobiti preko telefona +385 91 541 4505 ili na mail 
astrocentar@net.hr

U tečaj se uključujete registracijom za prvi webinar. Odmah nakon što upišete svoje ime i mail adresu na istu ćete dobiti link za direktno uključivanje. Ako nema poruke u inboxu, pogledajte i u spam.


Igor Ognjenović je voditelj Centra za astrološku edukaciju. Profesionalnom bavljenju astrologijom posvetio se nakon što je diplomirao matematiku na PMF-u u Zagrebu. Položio je međunarodni certifikat za profesionalnog astrologa (ISAR CAP). Tradicionalnu astrologiju je specijalizirao i stekao certifikat kod Roberta Zollera na Academy of Predictive Astrology. Svoje tekstove iz područja astrologije, duhovnosti i znanosti, objavljivao je u Jutarnjem listu, Elle-u, Astro magazinu, Sensi i Svjetlosti. Napisao je knjige "360 Pandorinih kutija - simboli za stupnjeve Zodijaka" i "Osnove astrologije". Posjeduje diplomu Life Coaching Practitioner i certifikat Counselling Practitioner.


Presentation by
Igor Ognjenovic

Duration
1 hour

Share this webinar