C.A.E. Zagreb
You cannot register anymore for this webinar

ASTROLOGIJA SJENKE - IZLAZAK IZ TAME

- astrološki online tečaj

​​​​​​​Analiza mračnih i nesvjesnih sadržaja u astrološkoj karti predstavlja ključni dio dubinske astrologije i samorazumijevanja. Ova praksa ne samo da nam omogućava da se suočimo s našim unutarnjim sjena stranama, već nudi i vrijedne uvide u naš emocionalni, psihički i duhovni razvoj. U dubokim, često neistraženim vodama naše psihe leže moćni pokretači našeg ponašanja, strahovi, skriveni talenti i neostvareni potencijali. Razumijevanje ovih aspekata može nas voditi ka cjelovitijem i ispunjenijem životu.


Pronalaženje i razumijevanje psihološke sjene u natalnoj astrološkoj karti predstavlja duboki put samospoznaje i integracije skrivenih dijelova naše psihe. Koncept sjene, koji je popularizirao Carl Jung, odnosi se na one aspekte našeg unutarnjeg ja koje smo, iz raznih razloga, odlučili potisnuti ili odbaciti. U kontekstu astrologije, natalna karta može biti snažan alat za identifikaciju i rad s ovim nevidljivim dijelovima naše osobnosti.


Kad analiziraju tamu u karti, astrolozi najveću pažnju posvećuju Plutonu i osmoj kući, Saturnu i dvanaestoj kući, te Crnom Mjesecu. U ovom tečaju mi ćemo svemu tome dodati i mračne Mjesečeve faze, kontakt s Mjesečevim čvorovima, mračne asteroide, stupnjeve mraka, destruktivne središnje točke i takozvani spaljeni put.

Tečaj Izlazak iz tame uključuje pet webinara od po dva sata koji se održavaju jednom tjedno. Nakon svakog predavanja se na mail dobiva link za ponovno gledanje, tako da nije nužno da u vrijeme emitiranja uvijek budete prisutni. Uz webinare se dobivaju svi potrebni materijali i skripte u pdf formatu.

Voditelj je astrolog Igor Ognjenović. Za pohađanje tečaja potrebno je znanje osnova astrologije. Grupa se okuplja na prvom webinaru 04. travnja 2024. u 18 sati. Ukupna cijena: tečaja: 80 eura, uz mogućnost plaćanja u više rata na žiro račun Centra za astrološku edukaciju (vl. Igor Ognjenović) (IBAN HR7223600001102816130). Plaćanje neposredno prije početka tečaja. 

Informacije o tečaju mogu se dobiti preko telefona +385 91 541 4505 ili na mail
astrocentar@net.hr

U tečaj se uključujete registracijom za prvi webinar. Odmah nakon što upišete svoje ime i mail adresu na istu ćete dobiti link za direktno uključivanje. Ako nema poruke u inboxu, pogledajte i u spam.

Igor Ognjenović je voditelj Centra za astrološku edukaciju. Profesionalnom bavljenju astrologijom posvetio se nakon što je diplomirao matematiku na PMF-u u Zagrebu. Položio je međunarodni certifikat za profesionalnog astrologa (ISAR CAP). Tradicionalnu astrologiju je specijalizirao i stekao certifikat kod Roberta Zollera na Academy of Predictive Astrology. Svoje tekstove iz područja astrologije, duhovnosti i znanosti, objavljivao je u Jutarnjem listu, Elle-u, Astro magazinu, Sensi i Svjetlosti. Napisao je knjige "360 Pandorinih kutija - simboli za stupnjeve Zodijaka" i "Osnove astrologije". Posjeduje diplomu Life Coaching Practitioner i certifikat Counselling Practitioner.
Presentation by
Igor Ognjenovic

Duration
1 hour

Share this webinar