C.A.E. Zagreb
You cannot register anymore for this webinar

MORINUSOVA METODA

astrološki online tečaj
​​​​​​​
Jean-Baptiste Morin de Villefranche
, poznat kao Morinus, bio je francuski astrolog, matematičar i liječnik iz 17. stoljeća, čiji radovi i dalje imaju dubok utjecaj na modernu astrologiju. Rođen 1583. godine, Morinus je postao jedan od najistaknutijih astrologa svog vremena, prvenstveno zahvaljujući svom monumentalnom djelu "Astrologia Gallica", koje obuhvaća 26 knjiga.


Morinov pristup astrologiji bio je revolucionaran zbog njegovog metodičnog i racionalnog pristupa u tumačenju astroloških simbola i njegove težnje za sintezom između tradicionalne astrologije i novih znanstvenih otkrića tog vremena. Stavio je snažan naglasak na upotrebu astroloških kuća, planeta i aspekata, tvrdeći da je pravilno razumijevanje ovih elemenata ključno za točno predviđanje i tumačenje natalnih karti.

Pozivamo vas na putovanje kroz svijet astrologije gdje ćete naučiti interpretirati natalne karte koristeći metodu legendarnog francuskog astrologa, Jean-Baptiste Morina de Villefranche, poznatijeg kao Morinus. Njegova revolucionarna metoda, koja je transformirala astrologiju i ostavila neizbrisiv trag, biti će prikazana i objašnjena na velikom broju primjera.

Što ćete naučiti?

Osnove Morinusove metode: Upoznajte se s temeljima i filozofijom koja stoji iza Morinove metode interpretacije, koja naglašava važnost integracije nebeskih utjecaja s individualnim slobodnim izborom.

Detaljna Analiza natalnih karti: Naučite kako koristiti Morinove tehnike za detaljnu analizu natalnih karti, uključujući korištenje planetarnih digniteta i dispozitora, za duboko razumijevanje sudbine pojedinca.

Primjena u suvremenoj astrologiji: Istražite kako se Morinusova metoda može primijeniti u suvremenim interpretacijama, omogućujući vam da postignete preciznije i relevantnije uvide.

Tečaj Morinusiva metoda uključuje pet webinara od po dva sata koji se održavaju jednom tjedno. Nakon svakog predavanja se na mail dobiva link za ponovno gledanje, tako da nije nužno da u vrijeme emitiranja uvijek budete prisutni. Uz webinare se dobivaju svi potrebni materijali i skripte u pdf formatu, te astrološki program.

Voditelj je astrolog Igor Ognjenović. Za pohađanje tečaja potrebno je znanje osnova astrologije. Grupa se okuplja na prvom webinaru 08. travnja 2024. u 18 sati. Ukupna cijena: tečaja: 80 eura, uz mogućnost plaćanja u više rata na žiro račun Centra za astrološku edukaciju (vl. Igor Ognjenović) (IBAN HR7223600001102816130). Plaćanje neposredno prije početka tečaja. 

Informacije o tečaju mogu se dobiti preko telefona +385 91 541 4505 ili na mail
astrocentar@net.hr

U tečaj se uključujete registracijom za prvi webinar. Odmah nakon što upišete svoje ime i mail adresu na istu ćete dobiti link za direktno uključivanje. Ako nema poruke u inboxu, pogledajte i u spam.

Igor Ognjenović je voditelj Centra za astrološku edukaciju. Profesionalnom bavljenju astrologijom posvetio se nakon što je diplomirao matematiku na PMF-u u Zagrebu. Položio je međunarodni certifikat za profesionalnog astrologa (ISAR CAP). Tradicionalnu astrologiju je specijalizirao i stekao certifikat kod Roberta Zollera na Academy of Predictive Astrology. Svoje tekstove iz područja astrologije, duhovnosti i znanosti, objavljivao je u Jutarnjem listu, Elle-u, Astro magazinu, Sensi i Svjetlosti. Napisao je knjige "360 Pandorinih kutija - simboli za stupnjeve Zodijaka" i "Osnove astrologije". Posjeduje diplomu Life Coaching Practitioner i certifikat Counselling Practitioner.
Presentation by
Igor Ognjenovic

Duration
1 hour

Share this webinar